Πολιτική Απορρήτου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ GDPR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

      Η Διεύθυνση Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εδρεύει στην οδό Σταγείρων 23 στην Πάτρα (τηλ. 2613-620400), ενημερώνει τους χρήστες της ηλεκτρονική εφαρμογής ραντεβού, ότι για τους σκοπούς άσκησης και διεκπεραίωσης του υπηρεσιακού έργου και μόνο, προβαίνει σε καταγραφή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

    Για την επεξεργασία αυτή δηλώνεται από μέρους της Υπηρεσίας, ότι είναι σύμφωνη με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679, ως προς την προστασία των φυσικών προσώπων, τόσο έναντι της επεξεργασίας, όσο και της πολιτικής απορρήτου της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων αυτών.

   Οι χρήστες της εφαρμογής δηλώνουν οίκοθεν με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και την αποστολή της στη Υπηρεσία, ότι:

α) έχουν κατανοήσει τους σκοπούς και τις προϋποθέσεις επεξεργασίας των δεδομένων τους,

β) η συγκατάθεσή τους είναι αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής,

γ) συμφωνούν στην επεξεργασία για τους σκοπούς εκτέλεσης του υπηρεσιακού έργου,

δ) δύνανται να ανακαλέσουν τη δήλωση αποδοχής και τη διαγραφή των στοιχείων τους οποτεδήποτε θελήσουν κατόπιν επικοινωνίας με τον/την υπεύθυνο/η της Υπηρεσίας.

Πάτρας: Βασιλική Καραμπάτσου, τηλέφωνο: 2613-620450 e-mail:  v.karampatsou@achaia.pde.gov.gr

Αιγίου: Ανδρέας Μπακρόζης, τηλέφωνο: 26913-62210 e-mail: a.mpakrozis@achaia.pde.gov.gr

Κ.Τ.Ε.Ο.: Ηλίας Ραυτογιάννης, τηλέφωνο: 2613-620303 e-mail: h.rautogiannis@achaia.pde.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νομοθεσία και τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα